TERMA & SYARAT

1.1. Barangan yang telah dibeli tidak boleh ditukar/dipulangkan*(size/warna/dll). Tiada pulangan wang akan dikembalikan.
1.2. Sekiranya terdapat kerosakan dari segi cetakan, penggantian semula hendaklah dibuat dalam masa seminggu daripada tarikh bungkusan diterima. Segala masalah yang berkaitan kondisi novel adalah atas budi bicara pihak Love Novel Publishing Sdn. Bhd. kerana kami telah memastikan semua pesanan anda disediakan dan dibungkus dalam keadaan yang baik.
1.3. Invois pesanan yang diterima oleh pelanggan hanya sah untuk 48 jam dari tarikh invois diterima termasuk Sabtu & Ahad.
1.4. Semua proses transaksi pembelian dalam Ringgit Malaysia (RM) sahaja.
1.5. Pembelian akan diproses 1 hari (pembelian runcit ) dan 1-3 hari (pembelian borong) selepas transaksi pembayaran diterima.
1.6. Kami berhak untuk membatalkan sebarang pembelian dalam mana-mana keadaan semasa yang melibatkan ketiadaan produk berkenaan.
1.7. Tiada perubahan atau pembatalan ke atas pembelian daripada pelangan.
1.8 Pihak LOVE NOVEL PUBLISHING SDN. BHD. tidak akan membayar sebarang ganti rugi yang disebabkan oleh  kecuaian PELANGGAN.
1.9 Semua pelanggan yang menggunakan sistem pembelian dalam talian ini bersetuju dengan segala terma dan syarat, polisi dan prosedur termaktub didalam laman ini dengan rujukan.