Sugarlicious

Availability: SKU: NMP 0001

SPECIAL EDITION

RM35.00

Quantity:
Category: . Tag: .

Product Description

TAJUK: SUGARLICIOUS
ISBN NO :978-967-14487-1-7
HARGA : RM 35.00

BLURB;-

SAAT KAU JAUH – IZZ JAJA
“Ikhlah kawan, Ikhlah teman, Ikhlah sahabat, tempat Ana berkongsi duka, tempat Ana berkongsi gembira. Tanpa Ikh, hidup Ana tak bererti.” -Ana
“Kita sama-sama saling menghargai, ya sayang. Let’s live our life to the fullest.” – Ikhwan

IVY RAIHANA- JAJA AHMAD
“I’ll do anything for you baby, just to make you smile. Because you look beautiful when you smile to me.” – Fayed.
“That’s why I love you. Saya tak pernah jatuh cinta and I am so lucky to fall in love with you sayang.” – Ivy
“I am so lucky to fall in love with you too baby. Bidadari saya dunia dan akhirat insya- Allah.” – Fayed

1ST CLASS MISTRESS – SARA KYOKO
“If I were a superhero, guess which one I’d be?” – Yusuf
“Hmm… Ironman? Superman?” – Jasmine
“Nope.” – Yusuf
“Batman?” – Jasmine
“Bukan.” – Yusuf
“Takkan cicakman? Habis tu?”” – Jasmine
“I’d be your man, sayang. Your man.” – Yusuf

AKAD KEDUA – ANA EIMAYA
“Tapi, yang di depan abang ni sampai mati abang akan cinta. Sayang may not be my first love, first sight, first kiss, or first date. But, sayang is my last and my everything.” – Khuz
“Abang… dahaga tak?” – Dhia
“Uhuk! Sangat-sangat. Abang dahagakan belaian daripada sayang.” – Khuz
“Kalau macam tu, Nescafelah ek?” – Dhia
“Nescafe? Okey, abang bawak AA naik tidur sekarang jugak!” – Khuz

RAFIQUE’S GIRL – LYNN SAFIYA
“I’m ready to be your girl, Fiq. Right now…” – Dhamira
“Sayang…. You will always be my girl… always!” – Rafique
“Saya sayang sangat kat awak, Fiq… Awak syurga saya…” – Dhamira
“And you are mine, girl…” – Rafique

1B3K – ISMA ADELIYA
“Cinta itu manis bila kita sama-sama berkongsi kepahitan. Abang cinta Fina dalam setiap rasa yang melingkari hidup kita.” – Rifqi
“Abang serik tak jatuh cinta dengan Fina? ” -Fina
“Never! Fina anugerah terindah dalam hidup abang. ” – Rifqi

Category: .  Tag: .