PENGHANTARAN

Kami menggunakan perkhidmatan Pos Laju untuk tempahan yang diterima dari seluruh Malaysia. Caj pos adalah bergantung pada berat barang anda dan lokasi penghantaran.Penghantaran dibuat keesokan hari berkerja (H+1) dalam kawasan liputan PosLaju. Untuk kawasan luar liputan PosLaju, penghantaran dalam tempoh standard 2-3 hari berkerja.

Bagi tempahan yang diterima dari luar negara seperti Brunei dan Singapura, kami menggunakan perkhidmatan Pos Malaysia iaitu pos daftar/registered mail atau airmail. Kedua-dua jenis penghantaran ini mempunyai tracking number.

Isnin Hingga Jumaat

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 2 petang dari Isnin hingga Jumaat, pesanan akan dikutip oleh pihak Poslaju pada hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya. Ia bergantung pada pada destinasi penghantaran. Untuk sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja. Sedikit kelewatan biasanya berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman bayaran dibuat selepas waktu yang dinyatakan di atas, kutipan pesanan oleh pihak courier mungkin masih dapat dilakukan pada hari yang sama tetapi jika tidak berkesempatan, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja seterusnya.

Sabtu dan Ahad Tiada Penghantaran Akan Dibuat

Pesanan akan dihantar pada  Hari Isnin Atau Pada Hari Bekerja Yang Berikutnya.