PENGHANTARAN

Kami menggunakan perkhidmatan Poslaju untuk tempahan yang diterima dari seluruh Malaysia. Caj pos adalah bergantung pada berat barang anda dan lokasi penghantaran.Penghantaran dibuat keesokan hari berkerja dalam kawasan liputan Poslaju. Untuk kawasan luar liputan Poslaju, penghantaran dalam tempoh standard 5-7 hari berkerja.

Buat masa ini kami hanya menghantar pesanan ke Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak. Kami tidak membuat penghantaran ke Brunei, Singapura dan Indonesia.

Isnin Hingga Jumaat

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 2 petang dari Isnin hingga Jumaat, pesanan akan dikutip oleh pihak Poslaju pada hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi dalam masa 2-3 hari bekerja. Ia bergantung pada pada destinasi penghantaran. Untuk sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 5 hingga selewat-lewatnya 7 hari bekerja. Sedikit kelewatan biasanya berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman bayaran dibuat selepas waktu yang dinyatakan di atas, kutipan pesanan oleh pihak courier mungkin masih dapat dilakukan pada hari yang sama tetapi jika tidak berkesempatan, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja seterusnya.

Sabtu dan Ahad Tiada Penghantaran Akan Dibuat

Pesanan akan dihantar pada hari Isnin atau pada hari bekerja yang berikutnya.